Dramaserie Weemoedt bij Videoland

WeemoedtVanaf 22 september wordt de Nederlandse dramaserie Weemoedt uitgezonden bij Videoland. De serie telt tien afleveringen en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Thijs Römer die ook de hoofdrol speelt.

In Weemoedt zien we dat Job Weemoedt (Thijs Römer) talentmanager is bij het managementbureau Talent Republic. Hij weet zijn sterren te laten stralen in de slangenkuil wat de entertainmentwereld is. Hij weet ze te behoeden voor valkuilen en verleidingen en houdt de schandalen uit de pers. Tot hij zelf totaal uit de bocht vliegt en zijn opgebouwde wereld volledig instort. Hierdoor krijgen we een inkijkje in de Nederlandse showbizzwereld en in het hart van een man die het mooiste bezit door zijn vingers heeft laten glippen: de liefde van zijn leven: Fré (Laura de Boer). Andere personages in de serie zijn Juliet Trispel (Eva Duijvestein), Chava Poons (Isis Cabolet), Ronnie Macintosh (Werner Kolf) en Sjaan de Vries (Frédérique Spigt)

Weemoedt is vanaf 22 september te zien bij Videoland. Iedere donderdag worden twee nieuwe aflevering beschikbaar gemaakt.  De serie is vanaf 2 januari  2017 elke maandag om 21:30 te zien bij RTL5

Lees ook:

Redactie