Dr. Yang verlaat vanavond Grey’s Anatomy

Grey's Anatomy

Vanavond is de laatste aflevering van het tiende seizoen van Grey’s Anatomy te zien bij Net 5. In deze aflevering wordt afscheid genomen van Christina Yang gespeeld door Sandra Oh.

Oh speelt al vanaf de allereerste aflevering in 2005 mee in Grey’s Anatomy. Ze heeft het gevoel op creatief vlak dat ze alles heeft gegeven en ze is klaar om de serie los te laten. Dit gebeurd dan ook in de aflevering van vanavond. Eerder dit seizoen zagen we dat Christina Yang werd genomineerd voor de prestigieuze prijs Harper Avery Haar collega’s steunden haar en hielpen haar bij de voorbereidingen van de prijsuitreiking. Maar ze begint hierdoor te twijfelen aan haar toekomst bij het ziekenhuis en besluit te vertrekken naar Zurich, tot ieders teleurstelling.

Een week later, 6 oktober, gaat Net 5 verder met het uitzenden van het elfde seizoen, en loopt hiermee maar enkele weken achter op de Amerikaanse uitzendschema. In dit seizoen zien we Dr. Maggie Pierce, gespeeld door Kelly McCreary, terug die ook al in het tiende seizoen te zien was en haar eigen redenen had om een baan te nemen bij dit ziekenhuis. Oscar-winnares Geena Davis zal ook een terugkerende gastrol hebben. Het karakter Amelia Shepherd, gespeeld door Caterina Scorsone, is toegevoegd als hoofdrolspeler dit seizoen.

Op 29 september de laatste aflevering van seizoen 10 van Grey’s Anatomy om 20:30 bij Net 5.

Vanaf 6 oktober het elfde seizoen van Grey’s Anatomy om 20:30 bij Net 5.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *