web analytics

Dave seizoen 2 bij Ziggo

DaveOp donderdag 26 augustus is bij Ziggo het tweede seizoen van de Amerikaanse komische serie Dave te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

Dave (Lil Dicky) weet dat hij een wereldberoemde rapper kan worden, maar de vraag is wat hij daarvoor moet inleveren. De druk is hoger als hij zijn debuutalbum opneemt en hij moet kiezen of hij stopt met vriendschappen, liefde of zijn zelfgevoel om zijn grote droom uit te laten komen.

Maar hij is in het tweede seizoen al een stuk dichterbij zijn succes, hij heeft een platencontract en een niet al te best huurhuis waar hij kan wonen als hij zijn eerste album schrijft en produceert. Ook is hij een stuk bekender en is dus minder verrast als hij bij het zwembad met verschillende modellen zit. In de eerste aflevering is hij in Zuid-Korea waar hij een nummer opneemt met K-popster CL, maar het gaat mis als Dave en Mike (Andrew Santino) heel weinig begrijpen van de lokale cultuur. Verder zien we hoe Dave en zijn superproducer Benny Blanco iets te ver gaan als ze een goede band willen krijgen, iets waar GaTa (GaTa) het niet mee eens is.

Het tweede seizoen van Dave is vanaf donderdag 26 augustus te zien bij Ziggo on Demand bij het Movies & Series XL-pakket.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven