Cuckoo met Taylor Lautner bij OP12

CuckooHet tweede seizoen van de Britse comedy Cuckoo is vanaf vanavond, 8 november, te zien bij OP12. Dit seizoen speelt Taylor Lautner mee.

Cuckoo (Andy Samberg) een dodelijk ongeluk gehad en het tweede seizoen zal het dus zonder hem moeten doen. Maar dan is daar Dale (Taylor Lautner) die op zoek is naar zijn vader en bij de familie Thompson terecht komt. Dale heeft in een sekte gezeten, dus heel wereldwijs is hij ook niet. Ken (Greg Davies) en Lorna (Helen Baxendale) besluiten hem dan maar in hun familie op te nemen, ook als ze er achter komen dat hij de zoon van Cuckoo is. Rachel (dit seizoen gespeeld door Esther Smith) heeft een relatie met de suffe Ben (Matt Lacey), maar het lijkt er op dat ze ook een oogje heeft op Dale. Dylan (Tyger Drew-Honey) probeert nogsteeds Zoe te versieren, de dochter van Connie (Selina Griffiths) en Steve (Kenneth Collard) die inmiddels gescheiden zijn, maar nog wel bij elkaar wonen.

Dit seizoen loopt onder andere een feest verkeerd, wordt er met de familie een begrafenis bezocht met een dubbele agenda, staat er voor Ken promotie op het spel en wordt er een buurtwacht ingesteld.

Het tweede seizoen van Cuckoo is vanaf zaterdag 8 november om 20:00 te zien bij OP12

Lees ook:

Redactie