web analytics

Caïn seizoen 7 bij TV5Monde

cainVanaf dinsdag 11 februari is bij TV5Monde het zevende seizoen te zien van de Franse serie Caïn. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In de eerste aflevering zien we dat de keldermeester van een wijngaard in Bandol wordt vermoord en daarna een wijnkelder in gesleept is. De vennoot van de overledene is Patricia Vautrin, een nicht van Caïn (vanaf dit seizoen gespeeld door Julien Baumgartner). Al snel komen er familiegeheimen boven water die het leven van Caïn op zijn kop zet: Hij heeft een dochter Camille (Natacha Krief) en is zelfs opa. Als er ook nog een ander familielid wordt vermoord improviseert Caïn een hypnosessie met de hulp van Legrand (David Baiot).

In de overige afleveringen wordt het lichaam van een beroemde kok in het water gevonden, wordt een stripteasedanser gedood, die een boek wilde uitbrengen over zijn ervaringen in de club. Moet Caïn een cosmeticabedrijf onderzoeken als de productmanager dood op het dak wordt gevonden en wordt de verloofde van een vioolvirtuoos vermoord.

Het zevende seizoen van Caïn is vanaf 11 februari elke dinsdag om 21:00 en 21:50 te zien bij TV5Monde

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven