web analytics

Britse komedieserie We Are Lady Parts bij NPO3

We Are Lady PartsVanaf donderdag 27 januari is bij NPO3 de Britse komedieserie We Are Lady Parts te zien. Het eerste seizoen telt zes afleveringen.

In de serie volgen we de punkband Lady Parts door de ogen van studente Amina Hussain (Anjana Vasan). De frontvrouw van de band, Saira (Sarah Kameela Impey) ziet iets in haar, wat de anderen niet meteen zien. Als Saira ontdekt dat Amina een oogje heeft op Ahsan (Zaqi Ismail) de broer van bandlid en taxichauffeur Ayesha (Juliette Motamed), belooft ze Amina een date te regelen als ze bij de band komt. Bassist Bisma (Faith Omole) en Momtaz (Lucie Shorthouse), de ritselaar en manager van de band zijn niet helemaal zeker dat Amina bij de band hoort.

Amina heeft nog nooit zulke meiden ontmoet en is gek van hun vrolijke, anarchistische energie en punkgevoel. Ze komt vast te zitten tussen twee verschillende werkenden, die van haar universiteitsvrienden en beste vriendin Noor (Aiysha Hart) en de wereld van de Lady Parts. Is zij de sleutel voor het grote succes van de band en zal ze eindelijk een man vinden?

We Are Lady Parts is vanaf 27 januari elke donderdag om 23:15 te zien bij NPO3

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven