web analytics

Amerikaanse serie Utopia bij Amazon Prime

UtopiaVanaf vrijdag 25 november is bij Amazon de Amerikaanse serie Utopia te zien. De serie telt acht afleveringen.

In de serie Utopia draait het allemaal om het gelijknamige stripboek. Er wordt een manuscript gevonden in het huis van een dode man, het blijkt het vervolg te zijn op de cultklassieker waarbij een meisje, Jessica Hyde, is gekidnapt samen met haar vader die wetenschapper is. Hij zou van Mr. Rabbit een nieuw virus moeten ontwikkelen en die zou losgelaten worden op de mensheid. Jessica zou ontsnappen, maar haar vader is achtergebleven. Mr. Rabbit zou op haar jagen.

Een groep fans denken dat er meer achter het verhaal schuilt en dat het de uitbraak van Ebola en MERS voorspelde, ze komen voor het eerst bij elkaar als het manuscript wordt geveild op FringeCon. Wilson (Desmond Borges), een doomsday-prepper, de milieubewuste Samantha (Jessica Rothe) denkt dat het manuscript de wreld kan redden. Becky (Ashleigh LaThrop) is ziek en denkt dat het een medicijn kan zetten. Ian (Dan Byrd) is juist weer meer geïnteresseerd in Becky dan het boek. En dan is er nog Grant (Javon Walton) een kind die zich gedraagt als een rijke volwassenen.

Op FringeCon krijgen ze te maken met Arby (Christopher Denham) die er alles aan doet om het stripboek in handen te krijgen en vermoord iedereen die in zijn weg staat. Ook ontmoeten ze een jonge vrouw die zegt dat ze de echte Jessica Hyde (Sasha Lane) is. In een andere verhaallijn zien we een viroloog, Dr. Michael Stearns (Rainn Wilson) die boos is dat de universiteit zijn onderzoek niet meer steunt. En we zien biotech miljonair Dr. Kevin Christie (John Cusack) die in de problemen komt als zijn bedrijf nepvlees test bij publieke scholen en verdacht wordt van het verspreiden van een dodelijke griep.

Utopia is vanaf 25 september te zien bij Amazon Prime Video

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven