web analytics

Amerikaanse hitserie La Brea bij Net5

La BreaVanaf dinsdag 27 september is bij Net5 de Amerikaanse dramaserie La Brea te zien. De serie telt tien afleveringen en een tweede seizoen is aangekondigd.

De serie begint als Josh (Jack Martin) en Izzy Harris (Zyra Gorecki) samen met hun moeder Eve (Natalie Zea) door de stad rijden en het hebben over een nieuw leven nadat hun vader en man een beetje gek is geworden. Maar dan verschijnt er midden in Los Angeles een groot sinkhole waarin Josh en Eve worden meegezogen en Izzy blijft achter. Zij gaat op zoek naar haar vader, Gavin (Eoin Macken) die piloot is en visioenen heeft over een vreemde plek sinds hij betrokken raakte bij een vliegtuigcrash drie jaar geleden. Samen doen ze hun best om Josh en Eve te vinden en om ze veilig thuis te brengen zullen ze verschillende geheimen moeten ontrafelen.

Ondertussen hebben Josh en Eve hun val overleeft en ontdekken dat ze in een mysterieuze oertijd terecht zijn gekomen vol met gevaarlijke wezens. Ze besluiten om samen te blijven en ontmoeten andere slachtoffers zoals agent Marybeth (Karina Logue), psycholoog Ty (Chiké Okonkwo), een oud-marinier en nu dokter Sam (Jon Seda), de gelovige zussen Lilly (Chloe de los Santos) en Veronica (Lily Santiago) en de Australische Scott (Rohan Mirchandaney).

Het eerste seizoen van La Brea is vanaf 27 september elke dinsdag om 20:30 en 21:25 te zien bij Net5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven