911: Lone Star bij Fox

911 Lone StarVanaf woensdag 11 maart is bij Fox de Amerikaanse serie 911: Lone Star te zien. De serie telt tien afleveringen.

Bijna 21 jaar geleden was Owen Strand (Rob Lowe) de enige overlevende van zijn brandweerkazerne tijdens de aanslag op de Twin Towers in New York. Hierna had hij de taak om zijn kazerne weer op te bouwen. Hetzelfde gebeurd nu in Austin, Texas en dus gaat Owen samen met zijn zoon T.K. (Ronen Rubinstein), die ook brandweerman is naar Texas om daar de kazerne op te bouwen.

In Austin ontmoet Owen de medische chef Michelle Blake (Liv Tyler) en agent Carlos Reyes (Rafael Silva). Hij begint met herbouwen van Firehouse 126 en het team bestaat uit diverse kandidaten zoals Marjan Marwani (Natacha Karam), een adrenalinejunkie en moslin, Paul Strickland (Brian Michael Smith), een transgender brandweerman en Mateo Chavez (Julian Works) die een beginnende brandweerman is. De grootste uitdaging voor Owen wordt Judd Ryder (Jim Parrack), die net als Owen de enige overlevende van de kazerne is en PTSD heeft. Hij is getrouwd met Grace (Sierra McClain) een 911-operator.

911: Lone Star is vanaf 11 maart elke woensdag om 21:30 te zien bij Fox

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *