Yellowstone, You, Love is__ en Altered Carbon krijgen tweede seizoen

Altered CarbonDe kabelzender Paramount Network heeft een tweede seizoen besteld van dramaserie Yellowstone met Kevin Costner in de hoofdrol. De productie begint snel voor een tweede seizoen van tien afleveringen. De serie volgt de familie Dutton, die een grote ranch hebben. Maar de ranch is, door verschuivende allianties, onopgeloste moorden en open wonden, in conflict met degene aan de grens daarvan: een groeiende stad, een Native American-reservaat en een Nationaal park.

De psychologische thriller You krijgt een tweede seizoen van Lifetime dat gebaseerd is op het boek Hidden Bodies. De serie gaat over een manager van een boekenwinkel, Joe, die een beginnende schrijfster tegen komt. Dan wil hij echt alles doen voor de liefde. Hij gebruikt internet en social media als middel om alles over haar te weten te komen en dicht bij elkaar te komen. Wat als een verliefdheid begint ontwikkeld zich als een obsessie. De serie is vanaf 10 september wekelijks te zien bij Netflix.

De zender OWN gaat een tweede seizoen uitzenden van de romantische dramaserie Love Is ___. De serie speelt zich af in het Los Angeles van de jaren 90 en we zien hoe Nuri en Yasir, een koppel uit verschillende werelden hun dromen achterna gaan en hun hart volgen. In het heden, twintig jaar later, zijn ze een powercouple die een succesvolle carrière combineren met hun familie.

De Netflixserie Altered Carbon krijgt een tweede seizoen van acht afleveringen. De serie speelt zich honderden jaren in de toekomst af waar het bewustzijn gedigitaliseerd is en het in verschillende lichamen kan worden geplaatst. We volgen Takeshi Kovacs die na 500 jaar weer in een lichaam wordt gestopt en in een toekomst zit die hij liever had willen voorkomen. In het tweede seizoen zal Takeshi gespeeld worden door Anthony Mackie in plaats van Joel Kinnaman.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *