X-Files krijgt seizoen 11, Younger krijgt seizoen 5 en Teachers seizoen 3

X-FilesVorig jaar was bij Fox de miniserie van The X-Files te zien en nu maakt de zender bekend dat er een elfde seizoen komt. Dit seizoen telt 10 afleveringen en wordt volgend televisieseizoen (2017-2018) uitgezonden. Het vorige seizoen telde nog zes afleveringen en daarin zocht Dana Scully (Gillian Anderson) weer contact met Fox Mulder (David Duchovny).

De zender TVLand heeft bekend gemaakt dat de komedieserie Younger een vijfde seizoen krijgt van twaalf afleveringen. In de serie zagen we dat de 40-jarige Liza (Sutton Foster) zei dat ze 26 was om een baan te krijgen in de uitgeverswereld. Maar haar leugen wordt steeds lastiger om vol te houden, want haar twee levens raken steeds meer met elkaar verweven. In Nederland is de serie te zien bij Videoland.

De zender TVLand heeft ook bekend gemaakt dat de komedieserie Teachers een derde seizoen krijgt van twintig afleveringen. In de serie volgen we een groep leraren van een basisschool die kinderen klaar maken voor de wereld, maar van hun eigen leven eigenlijk een zooitje maken.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *