Workaholics stopt, The Simpsons en Josh krijgen nieuw seizoen

WorkaholicsDe Amerikaanse komedieserie Workaholics stopt na het komende zevende seizoen. Dit werd besloten door de bedenkers en hoofdrolspelers, Blake Anderson, Adam DeVine en Anders Holm. De serie volgde de drie vrienden terwijl ze bij hetzelfde bedrijf werken. In Nederland is de serie te zien bij Comedy Central.

De Amerikaanse zender Fox heeft bekend gemaakt dat ze nog twee seizoenen verder gaan met The Simpsons. De animatieserie krijgt dus een 29ste en 30ste seizoen. Ze waren al de serie met de meeste seizoenen op de Amerikaanse televisie, maar na het dertigste seizoen zullen ze ook de meeste afleveringen ooit hebben. Blijkbaar zijn er dus nog genoeg verhalen te vertellen over de familie Simpson.

BBC Three maakt bekend dat de komedieserie Josh een derde seizoen krijgt. In 2017 zullen er zes nieuwe afleveringen worden uitgezonden. De serie volgt Josh (Josh Widdicombe) een nogal zenuwachtige jonge man die een flat deelt met zijn vrienden Owen (Elis James) en Kate (Beattie Edmondson). Samen hebben ze ook vaak de vervelende huurbas Geoff (Jack Dee) over de vloer.

Lees ook:

Redactie