web analytics

Vierde seizoen voor The Blacklist, BBC komt met Upstart Crow, Spike met Red Mars

The BlacklistDe Amerikaanse misdaadserie The Blacklist krijgt een vierde seizoen, dat maakte de bedenker van de serie Jon Bokenkamp bekend en de zender NBC bevestigde dit nieuws. De serie volgt Elizabeth Keen (Megan Boone), een FBI-agent die moet samenwerken met de crimineel Raymond Reddington (James Spader) die zijn eigen lijstje heeft met criminelen die hij wil oppakken. In Nederland waren de eerste twee seizoenen te zien bij RTL4, het derde seizoen is vanaf januari te zien op RTL5.

De BBC heeft bekend gemaakt dat ze een komedie maken over het leven van William Shakespeare met de naam Upstart Crow. De serie gaat over het begin van de carrière van Shakespeare die gespeeld wordt door David Mitchell en wordt geschreven door Ben Elton, die ook meeschreef aan Blackadder. We volgen zijn leven als schrijver en als familieman, we zien zijn vrouw Anna Hathaway (Liza Tarbuck), zijn dochter Susannah (Helen Monks), zijn bediende Bottom (Rob Rouse) en zijn grote rivaal Sir Robert Greene (Mark Heap). De serie zou in april 2016 op BBC Two worden uitgezonden.

De Amerikaanse zender Spike TV heeft bekend gemaakt dat ze de serie Red Mars gaan uitzenden. Het seizoen zal tien afleveringen tellen en is gebaseerd op de gelijknamige boektrilogie van Kim Stanley Robinson. Red Mars gaat over de kolonisatie van Mars en de vorming van de planeet zodat de mens daar kan leven. De serie zou in januari 2017 moeten verschijnen en is voor de zender de eerste dramaserie in tien jaar. Wie er in meespelen is nog niet bekend.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven