Veronica Mars komt terug, Snowfall en The Deuce krijgen seizoen 3, Greenleaf en Unforgotten seizoen 4

UnforgottenStreamingdienst Hulu brengt de serie Veronica Mars terug voor een vierde seizoen. De nieuwe serie verschijnt in 2019 telt acht afleveringen en Kristen Bell zal weer de hoofdrol van Veronica Mars spelen. In het nieuwe seizoen worden jongeren die op Spring Break zijn vermoord in Neptune en dat zorgt voor een daling van het toerisme. Veronica moet de zaak onderzoeken en komt terecht in een mysterie waar de rijke elite (die tegen de Spring Break is) recht tegenover de arbeidersklasse staat, die geld verdienen aan het toerisme. Dit nieuwe seizoen heeft geen gevolgen voor de komedieserie The Good Place, waar Kirsten Bell een hoofdrol speelt.

De kabelzender FX gaat een derde seizoen uitzenden van de dramaserie Snowfall. De serie gaat over het begin van de crack-cocaïne-manie in Los Angeles in 1984 waar verschillende mensen geld, macht en invloed willen hebben.

Betaalzender HBO maakte bekend dat The Deuce een derde en afsluitend seizoen krijgt. De serie volgt het verhaal van de legalisatie en opkomst van de porno-industrie op Times Square in New York van het begin van de jaren 70 tot midden jaren 80. Hoofdrollen zijn er voor James Franco en Maggie Gyllenhaal. In Nederland is de serie te zien bij Ziggo.

Zender OWN maakte bekend dat Greenleaf een vierde seizoen krijgt. De serie volgt de familie Greenleaf die een megakerk hebben in Memphis. De serie is nog erg populair, er keken meer dan twee miljoen Amerikanen. In het derde seizoen staat niet alleen de kerk te wankelen, maar de hele familie. In Nederland zijn de eerste twee seizoenen te zien bij Netflix.

De Britse zender ITV maakte bekend dat de misdaadserie Unforgotten een vierde seizoen krijgt. In de serie volgen we detectives Cassie Stuart (Nicola Walker) en Sunil ‘Sunny’ Khan (Sanjeev Bhaskar) die per seizoen een cold case zaak oplossen. In Nederland is de serie te zien bij BBC First

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *