Vera krijgt seizoen 9, Krypton seizoen twee en LA to Vegas gecanceld

VeraDe Britse detectiveserie Vera krijgt een negende seizoen. In de serie volgen we de ervaren inspecteur Vera Stanhope (Brenda Blethyn), die verschillende zaken oplost. Het negende seizoen zal net als alle andere seizoenen vier afleveringen tellen. In Nederland is de serie te zien bij NPO1 en in België bij één.

Syfy heeft bekend gemaakt dat de serie Krypton een tweede seizoen krijgt. De serie speelt zich twee generaties voor de vernietiging van het de thuisplaneet van Superman af. De serie volgt Seg-El, de opa van superman, als een jonge man die de eer van zijn familie wil beschermen, maar wordt uitgedaagd door Brainiac en tijdreiziger Adam Strange. Het tweede seizoen moet in 2019 verschijnen.

Fox stopt met de komedieserie LA to Vegas. De serie gaat over de crew en passagiers van een lijnvlucht die elke weekend van Los Angeles naar Las Vegas vliegen met maar één doel: terugkomen als een winnaar. De kijkcijfers begonnen goed, maar daarna gingen ze in een duikvlucht naar beneden en daardoor komt er geen tweede seizoen.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *