Veep krijgt seizoen 7, Silicon Valley seizoen 5

Silicon ValleyHBO heeft bekend gemaakt dat de komedieseries Veep en Silicon Valley terugkeren voor een nieuw seizoen in 2018. Van beide series waren de kijkcijfers van het huidige seizoen wel wat lager, maar dat komt omdat ze nu niet meer na Game of Thrones worden uitgezonden.

Komedieserie Veep krijgt een zevende seizoen en gaat over Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) die eerst Vice-President was en daarna President en nu bezig is met haar politieke nalatenschap. In Nederland is de serie bij Ziggo te zien.

De komedieserie Silicon Valley krijgt een vijfde seizoen in 2018. In deze serie krijgen we een kijkje in de techwereld waar miljarden in omgaan en waar startups proberen hun product aan de man te brengen. Het vijfde seizoen moet het wel doen zonder T.J. Miller die Erlich Bachman speelt. Ze zijn er samen uitgekomen dat hij niet meer in de serie te zien is. Hij speelt een belangrijke rol, hij is de entrepreneur waarbij de hoofdpersonen wonen en werken in zijn startup-incubator. In Nederland is de serie te zien bij Ziggo.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *