USA geeft Playing House seizoen 3 en komt met Falling Water; Netflix met Hates Back Off

NetflixDe Amerikaanse kabelzender USA heeft de komedieserie Playing House een derde seizoen gegeven. In de serie ging het huwelijk van Maggie (Lennon Parham) stuk nadat ze haar man betrapte. Haar beste vriendin Emma (Jessica St. Clair) gaf haar bedrijf in China op om haar te steunen en om haar baby op te voeden.

De Amerikaanse kabelzender heeft ook bekend gemaakt dat ze de serie Falling Water gaan uitzenden. De serie gaat over drie mensen die elkaar niet kennen, maar er langzaam achter komen dat ze verschillende delen dromen van dezelfde droom. Elk van hen is bezig met een eigen missie: eentje zoekt een zijn vriendin die vermist is, een zoekt een vermist geraakt kind en de ander zoekt een manier om zijn moeder die catatonie heeft te genezen. Dan blijkt dat hun droom hen leidt in de zoektocht en de visioenen die ze krijgen groter zijn dan ze hadden verwacht.

Netflix heeft bekend gemaakt dat ze de komedieserie Hates Back Off gaan uitzenden. De serie gaat over Miranda Sings (Colleen Ballinger-Evans), die vol zelfvertrouwen is en denkt dat ze voorbestemd is om beroemd te worden, alleen is ze nogal ongetalenteerd. De serie telt acht afleveringen.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *