Unforgettable gecancelt, 3e seizoen voor Schitt’s Creek, The Breaks wordt serie

UnforgettableDe Amerikaanse kabelzender A&E heeft de politieserie Unforgettable gecancelt: er komt geen vijfde seizoen. De serie is al tallozen keren gecancelt maar keerde telkens weer terug. Na het derde seizoen leek het einde oefening, maar toen pikte de kabelzender A&E de serie op voor een vierde seizoen maar daar blijft het dan ook bij voor de serie. Momenteel wordt het vierde en dus laatste seizoen uitgezonden bij RTL5.

De Canadese zender CBC heeft bekend gemaakt dat de komedieserie Schitt’s Creek een derde seizoen krijgt. Deze komedieserie gaat over een rijke familie die ondereens bankroet gaat en moet leven in Schitt’s Creek, een vreselijk klein stadje dat ze eigenlijk als grap hebben gekocht. Eugene en Daniel Levy spelen de hoofdrollen. Ook de komedieserie Mr. D heeft een vierde seizoen gekregen. Deze gaat over een nogal ondergekwalificeerde leraar gespeeld door Gerry Dee.

De zender VH1 zond in januari de hip-hop film The Breaks uit en nu maken ze daar een serie van. The Breaks gaat over drie vrienden die hun hip hop dromen willen waarmaken in het New York van 1990. De serie zou aan het einde van 2016 op de Amerikaanse televisie moeten verschijnen.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *