Under the Dome en Coach gecancelt

Under the DomeDe Amerikaanse zender CBS heeft bekend gemaakt dat de serie Under the Dome stopt na het derde seizoen die momenteel wordt uitgezonden.

Volgens de zender gaat de koepel eindelijk weg in de laatste aflevering en zullen we antwoorden krijgen over waar de koepel vandaan komt en waar de kracht van de koepel vandaan komt. Ook komt er een conflict tussen twee groepen waarvan enkele leden van het dorpje Chester’s Mill het er niet levend van af gaan brengen. Op SBS6 wordt het derde seizoen nog tot eind september uitgezonden.

De andere Amerikaanse zender, NBC, heeft besloten dat ze toch de serie Coach niet gaan uitzenden. De serie zou een vervolg worden op de komedieserie met dezelfde naam die in 1990 werd uitgezonden. De zender was enthousiast over de plannen en had meteen dertien afleveringen gepland die dan vanaf januari 2016 zou worden uitgezonden. Maar blijkbaar is de zender niet meer zo heel enthousiast over het project nadat er een aflevering gemaakt was. De producent probeert de serie nu aan een andere zender aan te bieden.

Lees ook:

Redactie