web analytics

Uncle krijgt derde seizoen, DCI Banks vijde seizoen en Chewing Gum tweede.

DCI BanksDe BBC maakte bekend dat de sitcom Uncle een derde seizoen krijgt. De serie werd op BBC Three uitgezonden, maar nu deze zender door bezuinigingen verdwijnt zal de serie eerst op iPlayer te zien zijn voordat deze ’s avonds laat op BBC One wordt uitgezonden. De serie gaat over Andy (Nick Helms) die niet erg veel heeft om voor te leven, maar daarna een vriendschappelijk band ontwikkelt met zijn tienerneefje Errol (Elliot Speller-Gillott) als zijn moeder haar leven op de rit krijgt na een scheiding.

De Britse zender ITV heeft bekend gemaakt dat de detectiveserie DCI Banks een vijfde seizoen krijgt. Het seizoen zal opnieuw zes afleveringen hebben en zal in 2016 op de zender verschijnen. Er is een klein verschil met voorgaande seizoenen, nu zal er een centrale verhaallijn zijn waarin Banks het moet opnemen tegen een machtig iemand, die te groot is om te pakken. Dan wordt er iets in gang gezet wat gevolgen heeft voor het privé- en professionele leven van Banks.

De Britse sitcom Chewing Gum krijgt een tweede seizoen van de digitale zender E4. De serie gaat over Tracy die er snel achterkomt dat hoe meer ze van de wereld leert hoe minder ze er van gaat begrijpen, maar ze houdt vertrouwen in haar twee helden: Jezus en Beyonce. De serie is geschreven door hoofdrolspeelsters Michaela Coel. Het eerste seizoen werd in oktober en november uitgezonden en kon op goede kritieken rekenen.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven