web analytics

Tweede seizoen voor Vechtershart

VechtershartDe Nederlandse vechtsportserie Vechtershart krijgt een tweede seizoen, dat heeft de omroep BNN bekend gemaakt. Momenteel is de serie bezig met het eerste seizoen en moeten er nog zes afleveringen worden uitgezonden.

De serie krijgt een hoop positieve reacties van kijkers en critici, dus vonden BNN en NPO3 die ook tevreden zijn het een goed idee om een tweede seizoen te bestellen. Het creatieve team onder leiding van Pieter Bart Korthuis gaan aan de slag met het bedenken van nieuwe verhaallijnen. Ook hoofdrolspeler en bedenker van de serie Waldemar Torenstra is enthousiast:”Wat een geweldig nieuws dat we een tweede seizoen mogen maken. En dat al na vier afleveringen op de buis! Ik kijk er echt naar uit om met ons fantastische team te mogen gaan nadenken over nieuwe verhaallijnen en spannende plots.”

Vechtershart is een achtdelige serie die zich afspeelt in de fanatieke, hechte en bijzondere wereld van de vechtsport en boksscholen. Waldemar Torenstra speelt Nick Roest, een voormalig K1-Kampioen die na vier jaar in de gevangenis te hebben gezeten weer vrijkomt. Hij zat door door een geweldsdelict waar ook zijn broer advocaat David (Benja Bruijning) bij betrokken was. Nick porbeert zich in de sportschool van zijn vader weer terug te vechten naar de top. De komende zes afleveringen zijn nog elke zondag om 20:25 op NPO3 te zien.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven