Tweede seizoen voor Queen of the South, Tyrant en Feed The Beast gecancelt

TyrantDe Amerikaanse zender USA heeft een tweede seizoen bestelt van de dramaserie Queen of the South. De serie is gebaseerd op het boek La Reina Del SUr en vertelt het verhaal van Teresa Mendoza (Alice Braga) die asiel aanvraagt in de Verenigde Staten nadat haar drugsdealende vriend is vermoord in Mexico. Ondertussen vormt ze een team met een persoon uit haar verleden om zo de leider van het drugsnetwerk te pakken.

Na drie seizoenen komt de serie Tyrant op FX ten einde. De serie ging over de familie Al-Fayeed die de macht had in het fictieve Midden-Oosten land Abuddin. Barry (Adam Rayner) emigreerde op jonge leeftijd naar de Verenigde Staten, maar keerde terug na de dood van zijn vader en zag toen hij zijn broer Jamal (Ashraf Barhom) de macht overnam van het land.

De zender AMC heeft besloten om de dramaserie Feed the Beast te cancelen na één seizoen. De serie stopt na tien afleveringen en ging over twee vrienden die een restaurant gaan openen. Ze wisten elkaar nogal te pushen, er kwam liefde in hun levens en er was ook nogal een enorme strijd tussen de twee. De kijkcijfers waren niet goed genoeg voor een tweede seizoen.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *