web analytics

TNT met Raised by Wolves , Mr Inbetween, The Outpost en Burden of Truth krijgen seizoen 2

TNTDe Amerikaanse zender gaat de sci-fi serie Raised By Wolves uitzenden, bedacht door Ridley Scott. De serie gaat over twee robots die als taak hebben om menselijke kinderen op te voeden op een mysterieuze planeet. Als de menselijke kolonie uit elkaar dreigt te vallen door geloofskwesties leren de robots dat het geloof beheren van mensen een lastige taak is.

De Australische dramaserie Mr Inbetween krijgt een tweede seizoen van FX en Foxtel. De serie gaat over Ray Shoesmith, een huurmoordenaar die zijn carrière moet zien te combineren met zijn vrienden, zijn taak als vader en een beginnende romance. Het tweede seizoen is in 2019 te verwachten.

The CW heeft een tweede seizoen besteld van hun zomerseries: Burden of Truth en The Outpost. In Burden of Truth gaat een advocaat terug naar het kleine stadje waar ze is opgegroeid voor een zaak en ze besluit te blijven om meisjes bij te staan en te onderzoeken waarom zij met haar vader zoveel jaar geleden is vertrokken. In The Outpost volgen we Talon, die de enige overlevende is nadat een groep huurmoordenaars haar dorp heeft uitgemoord. Ze gaat naar een fort aan het einde van de wereld om die op te sporen om wraak te nemen. Maar dan ontdekt ze dat ze magische krachten heeft en moet die onder controle krijgen om zichzelf en de wereld te redden. Beide series worden in de zomer van 2019 uitgezonden.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven