web analytics

TNT cancelt drie series, bestelt nieuw seizoen Librarians en Major Crimes

The LibrariansDe Amerikaanse kabelzender TNT heeft heel wat bekend gemaakt, drie series zullen niet meer te zien zijn en twee series zullen juist een vervolg krijgen.

De zender heeft besloten dat Public Morals en Agent X geen tweede seizoen krijgen, Legends krijgt geen derde seizoen. Alledrie de series deden het niet echt heel erg goed qua kijkcijfers, maar wat ook meespeelt is dat de zender een iets andere kant op wil. Public Morals ging over een agent in het New York van de jaren 60. In Agent X speelde Sharon Stone de vice-president van de Verenigde Staten die een geheim agent tot haar beschikking heeft. Legends is een spionagethriller waar Sean Bean een undercover FBI-agent speelde. Deze serie kende de nodige veranderingen ten opzichte van het eerste seizoen, maar dat mocht dus niet helpen.

Wel goed nieuws is er voor de serie The Librarians en Major Crimes. The Librarians, gebaseerd op de gelijknamige filmreeks, krijgt een derde seizoen van dertien afleveringen. In deze serie beschermen een groep de verschillende magische voorwerpen die in deze wereld bestaan. In Nederland wordt het tweede seizoen uitgezonden door Syfy. Major Crimes krijgt een vijfde seizoen. Deze serie gaat over een speciale afdeling van de politie van Los Angeles die high-profile misdaden onderzoekt. Het vijfde seizoen zal tien afleveringen tellen en in de zomer van 2016 op de Amerikaanse televisie worden uitgezonden.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven