web analytics

Timeless krijgt toch tweede seizoen, Quantico een derde, Elementary een zesde

QuanticoEerst maakte NBC bekend dat de serie Timeless zou stoppen na het eerste seizoen, maar een paar dagen later kwam het bericht dat er toch een tweede seizoen komt. De serie ging over een team bestaande uit een wetenschapper, soldaat en geschiedenisleraar die achter een crimineel aan gaan die een tijdmachine heeft gestolen en het verleden wil veranderen. Maar de producent heeft de kosten weten te drukken en nu komt er toch een tweede seizoen die waarschijnlijk in de zomer van 2018 te zien is.

De zender ABC maakte bekend dat Quantico een derde seizoen krijgt. De serie volgt Alex Parrish (Priyanka Chopra) die in het eerste seizoen op zoek ging naar een mol in de FBI en in het tweede seizoen bij de CIA aan de slag ging. Het derde seizoen zal een andere hoofdschrijver hebben, want Josh Safran doet het niet meer en zal wel advies geven voor een derde seizoen. In Nederland is de serie bij Fox te zien.

De zender CBS maakte bekend dat de serie Elementary een zesde seizoen krijgt. De serie is een moderne versie van het bekende Sherlock Holmes verhaal dat zich afspeelt in New York. Sherlock Holmes wordt gespeeld door Jonny Lee Miller en hij wordt bijgestaan in het oplossen van misdaden door Dr. Joan Watson (Lucy Liu) In Nederland is de serie bij Net5 te zien.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven