web analytics

This is Us krijgt volledig seizoen, Amazon met drie nieuwe series

This Is UsDe Amerikaanse zender NBC heeft de nieuwe dramaserie This is Us een volledig seizoen gegeven. De serie krijgt er vijf afleveringen bij en daarbij komt de serie dan op achttien afleveringen voor het eerste seizoen. Het is ook de eerste serie van dit televisieseizoen die een volledig seizoen heeft gekregen. De serie volgt de belevenissen van verschillende mensen die elkaars leven kruisen. De eerste aflevering werd goed bekeken, zo’n 13,5 miljoen Amerikanen keken.

De Amerikaanse streamingdienst Amazon heeft drie nieuwe komische series aangekondigd. In I love Dick, gebaseerd op het gelijknamige boek zien we hoe Chris (Kathryn Hahn) en Sylvere (Griffin Dunne) naar Marfa, Texas gaan omdat Sylvere een aanbod heeft gekregen om zijn boek daar af te schrijven. Daar ontmoeten ze Dick (Kevin Bacon) die hun verbeelding op hun kop zet net als hun verwachtingen van liefde en monogamie. Het laat de evolutie van een huwelijk, de ontwaking van een kunstenaar en de verafgoding van Dick zien.

In Jean-Claude Van Johnson is er eigenlijk maar één man die je moet hebben als je van een poltieke rivaal af wil komen, een groot bedrijf kapot wil maken en zelfs een regering omver wil werpen: de wereldberoemde filmster Jean-Claude Van Johnson (Jean-Claude Van Damme) die een martial arts en filmsensatie is die werkt onder de naam Johnson. Gelukkig is hij met pensioen, maar een ontmoeting met een verloren liefde zorgt dat hij weer helemaal terug is.

In The Tick zien we dat superhelden al tientallen jaren bestaan en dan komt een accountant, Arthur (Griffin Newman), zonder enige krachten er zomaar achter dat de stad wordt geregeerd door een superschurk waarvan iedereen dacht dat hij allang dood was. ALs hij achter dit complot wil komen komt hij in aanraking met de blauwe superheld: The Tick (Peter Serafinowicz). Deze drie series moeten in 2017 beschikbaar komen.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven