web analytics

The Orville krijgt seizoen 2, Me, Myself & I en New Warriors gecanceld

The OrvilleDe Amerikaanse zender Fox heeft bekend gemaakt dat de nieuwe komedieserie The Orville een tweede seizoen krijgt. De serie volgt de bemanning van het ruimteschip USS Orville waarvan Ed Mercer (Seth MacFarlane) de kapitein is. Hij ziet dit als het begin van zijn nieuwe leven en besluit er een succes van te maken, maar dat gaat lastig als zijn rechterhand op het schip zijn ex-vrouw Kelly (Adrianne Palicki) is. Het eerste seizoen zal dertien afleveringen tellen waarvan er nu al zeven zijn uitgezonden. Hoeveel afleveringen het tweede seizoen zal tellen is nog onbekend.

De komedieserie Me, Myself & I van CBS is gecanceld. De serie is na zes afleveringen van het scherm gehaald. De overige negen afleveringen worden gefilmd en zullen later worden uitgezonden. De serie volgt het leven van Alex Riley. We zien hem als 14 jarige in 1991, als veertig jarige in het heden en als 65 jarige in 2042.

De Amerikaanse zender Freeform gaat toch niet de Marvel serie New Warriors uitzenden. De serie is een komedieserie over zes jonge mensen met krachten die samenwerken, maar ze hebben niet echt de allerbeste krachten in de wereld. Maar toch willen ze de wereld beter maken. Marvel is nu bezig om een andere zender of streamingdienst te zoeken die deze serie wil uitzenden.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven