The Millers gecancelt midden in seizoen 2

The MillersCBS heeft hun comedyserie The Millers gecancelt. Er wordt nog een aflevering  opgenomen en dan is het over en uit voor de serie.

Vorig jaar zagen nog 13 miljoen kijkers de eerste aflevering van The Millers. De serie ging over de familie Miller. Tom (Beau Bridges) en Carol (Margo Martindale) Miller keren terug naar Myrtle Beach waar hun kinderen wonen. Debbie (Jayma Mays) runt een yogaschool en een vegatarisch restaurant met haar man Adam (Nelson Franklin). Ze hebben een dochtertje samen. Haar broer is Nathan Miller (Will Arnett) die een journalist bij de lokale televisie is. Als Tom hoort dat Nathan van zijn vrouw Janice af is besluit hij te gaan scheiden van Carol. Tom gaat hierna bij Debbie wonen en Carol gaat bij Nathan wonen.

Afgelopen maandag zond CBS de vierde aflevering van het vierde seizoen uit en dat haalde maar 6,5 miljoen kijkers. Aankomende maandag wordt er nog een aflevering uitgezonden en daarna is het onduidelijk of ook de rest van de afleveringen nog wordt uitgezonden.

Lees ook:

Redactie