The Mick krijgt tweede seizoen, Hulu met Castle Rock

The MickDe Amerikaanse komedieserie The Mick krijgt een tweede seizoen van de zender Fox. De serie kreeg eerder er al vier afleveringen bij voor het eerste seizoen, en nu keert de serie dus ook terug in het volgende seizoen. De serie haalt redelijke kijkcijfers en is dan ook de eerste komedie die zeker is van een plek
in het uitzendschema van volgend seizoen, en tot nu toe de enige nieuwe serie van de zender die volgend jaar terugkeert. De serie volgt Mackenzie Murphy (Kaitlin Olson) die de opvoeding op zich neemt van haar rijke en verwende nichtje (Sofia Black-D’Elia) en neefjes (Thomas Barbusca en Jack Stanton). Ze probeert hen te veranderen in eerlijke, hardwerkende personen, iets waar ze zelf niets van af weet.

De Amerikaanse streamingdienst Hulu heeft bekend gemaakt dat ze de serie Castle Rock gaan uitzenden. De serie zal tien afleveringen tellen. Het is een psychologische horrordrama van J.J. Abrams en Stephen King. De serie is genoemd naar Castle Rock, de fictieve stad dat vaak voorbij komt in de boeken van Stephen King. De serie beloofd een epische saga van duisternis en licht te worden met thema’s en werelden uit al zijn boeken. Wanneer de serie komt is nog niet bekend.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *