web analytics

The Great Indoors gecanceld, New Girl krijgt seizoen 7, Code Black seizoen 3

Code BlackDe Amerikaanse zender CBS heeft de komedieserie The Great Indoors na één seizoen gecanceld. De serie ging over Jack (Joel McHale) die nu op de redactie van zijn outdoormagazine leiding moet geven aan een groep millenials. De serie wist nooit echt goed aan te slaan en de kritieken waren ook niet al te best. In Nederland is de serie te zien bij Veronica.

De zender gaat wel verder met het medisch drama Code Black. Die serie keert terug voor een derde seizoen. De serie volgt een onderbezette eerste hulp van een ziekenhuis. Het tweede seizoen had wat veranderingen ten opzichte van het eerste seizoen, maar de kijkcijfers zijn stabiel gebleven. In Nederland is de serie te zien bij Net5.

De komedieserie New Girl krijgt van Fox een zevende seizoen. Dat is ook meteen het laatste seizoen van de serie dat maar acht afleveringen telt. De serie is niet meer de grote hit die het in de eerste seizoenen was en daarom was de laatste aflevering van het zesde seizoen al geschreven als einde van de serie.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven