The Detour krijgt seizoen 4, The Brave, Taken en The Expanse gecanceld

The ExpanseDe kabelzender TBS heeft een vierde seizoen aangekondigd van de komedieserie The Detour. In de serie volgen we de familie Parker die in het eerste seizoen op familievakantie gaan naar Florida, maar tijdens de reis gaat van alles mis. In het derde seizoen gingen ze naar Alaska.

De Amerikaanse zender NBC heeft bekend gemaakt dat de militaire serie The Brave geen tweede seizoen krijgt. In de serie zien we undercover militairen die levens redden en op missie gaan in de meest gevaarlijke plekken in de wereld. De kijkcijfers waren redelijk, maar dat de serie niet verder ging was al duidelijk toen de serie geen extra afleveringen kreeg en bleef steken op dertien afleveringen.

Ook de NBC-serie Taken stopt na twee seizoenen. In de serie, die zich afspeelt voor de gelijknamige filmreeks, zien we Brayn Mills (Clive Standen) die wordt gerekruteerd als CIA-agent, dat er voor zorgt dat hij verschillende gevaarlijke vaardigheden leert. In Nederland is de serie te zien bij Spike TV.

Het derde seizoen van de serie The Expanse is ook het laatste seizoen. In de serie komen een detective en een kapitein van een ruimteschip betrokken bij een complot dat de mensheid bedreigd, als er ook een oorlog tussen de Aarde en Mars dreigt. In Nederland is de serie te zien bij Netflix

Lees ook:

Redactie