The CW komt met Dynasty en Valor

The CWDe Amerikaanse zender The CW heeft twee dramaseries aangekondigd voor het komende televisieseizoen (2017-2018): Dynasty en de militaire dramaserie Valor.

Dynasty, gebaseerd op de gelijknamige iconische serie uit de jaren 80 wordt gemaakt door Gossip Girl bedenkers Josh Schwartz en Stephanie Savage. De serie volgt twee van de rijkste Amerikaanse families, de familie Carrinton en de familie Colby die met elkaar in de clinch liggen voor de macht over hun fortuin en hun kinderen. We zien vooral twee vrouwen die elkaar niet liggen. Fallon Carrinton, de dochter van biljonair Blake Carrinton en haar toekomstige stiefmoeder Cristal. Acteurs die meespelen zijn: Alan Dale , Brianna Brown, Elizabeth Gillies, Grant Show, Nathalie Kelley, Rafael de la Fuente, Robert Christopher Riley en Sam Adegoke.

In Valor zien we hoe de grenzen tussen de militaire discipline en het menselijke verlangen worden getest op een Amerikaanse basis waar elite helikopterpiloten worden getraind voor internationale en nationale missies. We zien ook flashbacks naar een mislukte missie met een van de eerste vrouwen in dit team wat er voor zorgt dat persoonlijke en overheidsgeheimen worden ontrafeld. Maar er is ook een missie om een groep vermiste soldaten te redden. Beiden series worden in de herfst van 2017 verwacht.

Lees ook:

Redactie