web analytics

The Blacklist krijgt vijfde seizoen, Blindspot derde en Timeless is gecanceld

The BlacklistDe zender NBC heeft bekend gemaakt dat de dramaserie The Blacklist een vijfde seizoen krijgt van 22 afleveringen. De serie volgt FBI-agente Elizabeth Keene (Megan Boone) en de crimineel Raymond Reddington (James Spader) die een zwartboek heeft met criminelen. De serie was vooral de eerste twee seizoenen een groot succes, daarna werd het wat minder, maar toch is het genoeg voor een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij RTL5.

De zender maakte ook bekend dat de serie Blindspot een derde seizoen krijgt. De serie volgt een vrouw (Jaimie Alexander) die geheugenproblemen heeft en naakt werd gevonden op Times Square terwijl haar lichaam vol zit met tattoos waar de FBI interesse in heeft. In Nederland wordt de serie uitgezonden door Veronica.

De serie Timeless is door NBC na één seizoen gecanceld. De serie trok te weinig kijkers voor een tweede seizoen. De serie ging over een team bestaande uit een wetenschapper, soldaat en geschiedenisleraar die achter een crimineel aan gaan die een tijdmachine heeft gestolen en het verleden wil veranderen.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven