web analytics

The Blacklist krijgt seizoen 6, Elementary seizoen 7 en Kevin Can Wait is gecanceld

The BlacklistDe Amerikaanse zender NBC heeft bekend gemaakt dat de dramaserie The Blacklist een zesde seizoen krijgt van 22 afleveringen. In de serie zien we James Spader als Raymond Reddington die een crimineel netwerk op wil bouwen en dat doet hij met voormalig FBI-agent Elizabeth Keen, die zijn dochter is. In de Verenigde Staten verschijnt het zesde seizoen in januari 2019. In Nederland is de serie bij RTL5 en Videoland te zien.

De CBS-serie Elementary krijgt een zevende seizoen. De kijkcijfers van de serie zijn niet heel erg goed te noemen, maar toch is de serie rendabel voor de zender. De serie gaat over Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) en Dr. Joan Watson (Lucy Liu) die verschillende misdaadzaken oplossen die de politie niet aan kan. In Nederland is de serie bij Net5 te zien.

De komedieserie Kevin Can Wait stopt na twee seizoenen. De serie begon met goede kijkcijfers in het eerste seizoen maar in het tweede seizoen ging het mis toen ze actrice Erinn Hayes, die de vrouw van Kevin speelde, hebben ontslagen en Leah Remini als vervangster van de vrouwlijke hoofdrol aanstelde en daarmee de hoofdrolspelers van King of Queens weer samenbracht. De kijkers pikte deze verandering niet en dus daalde de kijkcijfers. In Nederland is de serie te zien bij Veronica.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven