Syfy komt met Krypton en Happy!, Showtime met Smilf

SyFyDe Amerikaanse zender Syfy heeft twee nieuwe series aangekondigd. Krypton is een superman-prequel en volgt zijn opa (Cameron Cuffe) die er alles aan doet om zijn familie eer te herstellen en om zijn geliefde wereld te redden van de chaos. Andere acteurs zijn: Georgina Campbell, Elliot Cowan, Ann Ogbomo, Rasmus Hardiker, Wallis Day, Aaron Pierre en Ian McElhinney.

De tweede serie is Happy! en daarin volgen we Nick Sax (Christopher Meloni), een corrupte oud-politieagent die nu een huurmoordenaar is. Hij dwarrelt rond in een wereld vol moorden, sex en verraad. Maar als een opdracht verkeerd gaat is zijn leven voor altijd veranderd door een klein, positief en ingebeeld blauw paard met vleugels: Happy (Bobby Moynihan).

De zender Showtime heeft de serie Smilf aangekondigd. De serie is gebaseerd op de korte film van Frankie Shaw en zal tien afleveringen tellen. De serie speelt zich af in Boston en geeft een rauwe en eerlijke komische kijk op het leven van de alleenstaande twintiger Bridgette (Frankie Shaw) waarvan haar verlangens naar een relatie, sex en een carrière nogal botsen met de werkelijkheid van een jonge alleenstaande moeder. Haar moeder Tutu (Rosie O’Donnell) heeft totaal geen besef van de sociale conventies. De serie moet in het najaar van 2017 verschijnen.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *