web analytics

Super Girl krijgt eigen televisieserie

Bekend is geworden dat CBS een serie gaat maken van stripheld Super Girl. De uitvoerend producent van Arrow, Greg Berlanti zal ook deze serie produceren samen met Ali Adler en Sarah Schecter.

De serie gaat dus over Super Girl, die eigenlijk Kara Zor-El heet en geboren is op de planeet Krypton. Maar ze woont nu al een tijd op de Aarde en verbergt haar krachten. Want ze heeft dezelfde krachten als Superman. Maar op haar 24ste besluit ze dat het genoeg is en gaat ze haar krachten gebruiken om een held te zijn.

Dat de serie in ontwikkeling was dat was wel bekend, maar dat de zender CBS er mee aan de haal zou gaan is een verrassing. Want die zender staat bekend om de NCIS-series en de komedies, niet om de stipverfilmingen. Maar misschien wilde de zender de boot niet missen, want we kunnen niet om de stripverfilmingen heen. Momenteel is Arrow en Agents of S.H.I.E.L.D te zien en komen dit seizoen nog The Flash, Contastantine, Gotham, Agent Carter en iZombie bij. Verder in ontwikkeling zijn nog Titans en Lucifer en op Netflix komen de series Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven