web analytics

Stranger Things krijgt derde seizoen, Netflix met Sabrina en Day and Night

Stranger ThingsNetflix heeft bekend gemaakt dat Stranger Things een derde seizoen krijgt. Het tweede seizoen verscheen in oktober en volgens Nielsen hebben zo´n 15,8 miljoen Amerikanen de eerste aflevering gezien. In het tweede seizoen volgde we weer een stel kinderen in 1984, terwijl Will last had van zijn verdwijning naar de Upside Down een jaar eerder. Wanneer het derde seizoen komt is nog onbekend.

Netflix maakte ook bekend dat ze de serie gebaseerd op het stripboek Sabrina The Teenage Witch gaan uitzenden. Ze hebben twee seizoenen van tien afleveringen besteld. De serie was eerst in ontwikkeling bij de Amerikaanse zender The CW en zou dan een spin-off worden van Riverdale. Hetzelfde team maakt dat ook deze serie en die lijkt in niets op de komedieserie Sabrina, The Teenage Witch uit 1996. Deze serie zou een duistere coming-of-age serie zijn met horror, het occulte en hekserij waar Sabrina uitzoekt wie ze is als half-mens, half-heks.

Verder komt Netflix met de Chinese detectiveserie Day and Night. De serie volgt een detective die probeert de onschuld van zijn tweelingbroer te bewijzen die wordt verdacht van moord. Hij haalt zichzelf van de zaak, maar wordt wel ingeschakeld als geheime adviseur door de nieuwe detective.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven