web analytics

Stargirl, War of the Worlds en Black Summer aangekondigd

FoxStreamingdienst DC Universe heeft de serie Stargirl aangekondigd. De serie telt dertien afleveringen en gaat over de tiener Courtney Whitmore die samenwerkt met de Justice Society of America om te vechten tegen verschillende vijanden, het verleden en het heden. Stargirl moet in 2019 op de nieuwe streamingdienst verschijnen.

De Europese Fox-zenders gaan de serie War of the Worlds uitzenden. De serie telt acht afleveringen en zal gaan over invasie van buitenaardse wezens. De serie wordt geschreven door Howard Overman die de bedenker is van de serie Misfits. De serie zal in de herfst worden opgenomen en later bij de Nederlandse Fox te zien zijn.

Netflix komt met de zombieserie Black Summer dat acht afleveringen telt. De serie volgt een moeder, gespeeld door Jaime King, die haar dochter kwijt is en er alles aan doet om haar weer te vinden. Met een groep Amerikaanse vluchtelingen neemt ze het op tegen deze nieuwe wereld en moet ze moeilijke keuzes maken tijdens de meest dodelijke zomer van de Zombie-uitbraak.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven