Star en Six krijgen seizoen 2, Witless krijgt seizoen 3

SixDe Amerikaanse zender Fox heeft bekend gemaakt dat de dramaserie Star een tweede seizoen krijgt. De serie volgt drie zangeressen die voor hun verleden vluchten en een nieuwe start willen maken. Ze willen het maken in de muziekwereld en dat is niet heel makkelijk. De serie werd uitgezonden op het tijdstip van Empire dat met pauze was. Of dat volgend jaar ook zo is dat is nog niet bekend.

De zender Histoy heeft een tweede seizoen bestelt van de serie Six. Dit tweede seizoen zal twee afleveringen meer hebben dan het eerste seizoen, namelijk tien. De serie volgt het Navy Seal team Six, waarvan de leider gevangen is genomen door Boko Haram en zijn voormalige collega’s zetten hun problemen opzij en zetten alles op alles om hem te redden.

De BBC heeft bekend gemaakt dat de komedieserie Witless een derde seizoen krijgt. De serie volgt huisgenoten Leanne (Kerry Howard) en Rhona (Zoe Boyle) die getuige zijn van een moord. Om hen te beschermen gaan ze in het getuigenbeschermingsprogramma. Het tweede seizoen besloten ze om het heft in eigen hand te nemen, maar dat loopt niet als verwacht. Het derde seizoen zal net als de andere seizoenen vijf afleveringen tellen.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *