Six en Champions gecanceld, Netflix met Wu Assassins

ChampionsDe Amerikaanse zender History heeft bekend gemaakt dat de serie Six geen derde seizoen krijgt. De serie volgt Navy SEAL Team Six onder leiding van Joe Graves (Barry Sloane) die een terroristennetwerk wil oprollen. In het tweede seizoen gaan ze naar Tsjetsjenië om een leider van een jihadistennetwerk op te sporen. In Nederland is de serie te zien bij Fox

NBC maakte bekend dat er geen tweede seizoen komt van de komedieserie Champions. In de serie zien we hoe Vince (Anders Holm), die samen met zijn broer woont, wil verhuizen naar Florida, maar dat plan gaat niet door als zijn ex-vriendin plots op de stoep staat om hun 15 jarige zoon Michael (J.J. Totah) bij hem achter te laten. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.

Netflix gaat de martial arts sci-fi serie Wu Assassins uitzenden. De serie telt tien afleveringen en speelt zich af in het Chinatown van San Francisco. Iko Uwais speelt Kai Jun die de laatste Wu Assassin is en gekozen wordt om de krachten van een oud Chinees misdaadnetwerk te verslaan om zo de balans te herstellen.

Lees ook:

Redactie