Sick Note krijgt seizoen 2, Luther seizoen 5, ITV met Hatton Garden

LutherDe Britse zender Sky1 heeft bekend gemaakt dat de komische serie Sick Note in de herfst wordt uitgezonden en dat de serie ook een tweede seizoen krijgt waarin Lindsay Lohan een rol zal spelen. De serie volgt Daniel Glass (Rupert Grint) een leugenaar die vastzit in een relatie en een vreselijke baan. Maar dan krijgt hij de diagnose kanker van een incompetente dokter Ian Glennis (Nick Frost). Als de fout aan het licht komt adviseert de dokter hem om de waarheid niet te vertellen tegen zijn collega’s, vrienden en familie en die leugen loopt helemaal uit de hand.

De Britse misdaadserie Luther keert terug voor een vijfde seizoen. Idris Elba kruipt weer in de rol van John Luther en meer is er eigenlijk niet over bekend, behalve dat dit seizoen vier afleveringen telt en dat in de eerste maanden van 2018 het seizoen wordt gefilmd.

De Britse zender ITV heeft bekend gemaakt dat ze de vierdelige serie Hatton Garden gaan uitzenden. De serie is gebaseerd op de inbraak bij een bank door wat oudere criminelen tijdens het paasweekend in 2015 in Londen. Acteurs in de serie zijn Timothy Spall, Kenneth Cranham, Brian F. O’Byrne, David Hayman, Alex Norton, Ian Puleston-Davies, Geoff Bell en Nasser Memarzia. Het verhaal gaat over hoe ze de inbraak deden en wat voor werk aan planning, voorbereiding en organisatie er bij kwam kijken.

Lees ook:

Redactie