Scream krijgt derde, Van Helsing en Deutschland 83 tweede seizoen

ScreamDe MTV-serie Scream krijgt een derde seizoen. In 2017 zullen er zes afleveringen verschijnen. Het eerste en tweede seizoen telde meer afleveringen, namelijk tien en dertien. Ook krijgt de serie een nieuwe hoofdschrijver en zal de twee uur durende Halloweenaflevering van 18 oktober een inleiding zijn op het derde seizoen en zal een tijdsprong maken van acht maanden.

De serie Van Helsing krijgt een tweede seizoen van Syfy. In 2017 zullen er weer dertien nieuwe afleveringen verschijnen. In Van Helsing is er een vulkaan uitgebartsen en daardoor zijn ook de laatste vampieren weer boven aarde gekomen. Gelukkig is daar Vanessa Van Helsing (Kelly Overton) die uit een coma ontwaakt en ontdekt dat ze vampiers weer menselijk kan maken.

De serie Deutschland 83 krijgt een tweede seizoen. Dit acht afleveringen tellende seizoen zal de naam Deutschland 86 krijgen en zal in 2018 komen. De serie zal dus een tijdsprong maken van drie jaar en volgt de Oost-Duitse Martin Rauch (Jonas Nay) aan de frontlinies van de strijd tussen het Westen geleid door Ronald Reagan en de Sovjet Unie. De agent bezoekt in dat jaar Johannesburg waar de apartheid nog heerst, het Tripolo van het Libiƫ van Gadhafi, Parijs en West- en OostBerlijn.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *