Santa Clarita Diet krijgt seizoen 3, The 100 seizoen 6 en Good Girls seizoen 2

Santa Clarita DietDe Netflixkomedie Santa Clarita Diet krijgt een derde seizoen van tien afleveringen. In de serie volgen we Joel (Timothy Olyphant) en Sheila (Drew Barrymore) die getrouwd zijn en ook samenwerken als makelaars. Ze wonen in een buitenwijk met hun dochter Abby (Liv Hewson) maar hun staat nogal op zijn kop als Sheila besmet lijkt te zijn en een zombie wordt. Het derde seizoen wordt in 2019 verwacht.

De Amerikaanse zender The CW heeft bekend gemaakt dat de serie The 100 een zesde seizoen krijgt. In de serie volgen we jongeren die terugkeren naar de Aarde na een nucleaire oorlog. In het vijfde seizoen maakte de serie een tijdsprong van zes jaar. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.

NBC gaat een tweede seizoen uitzenden van de dramaserie Good Girls. De serie gaat over drie moeders die het zat zijn en besluiten om de lokale supermarkt te beroven. Maar als de manager een glimps van één van hen opvangt en de buit veel hoger is dan gedacht lijkt het haast onmogelijk om uit handen van de politie te blijven. In Nederland zal de serie bij Netflix te zien zijn.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *