web analytics

Rundfunk krijgt tweede seizoen in 2016

RundfunkIn de 3lab van dit jaar werd de Middelbare school-komedieserie Rundfunk uitgezonden. Volgend jaar keert de serie terug voor een tweede seizoen.

Tijdens de TVlab werd elke werkdag een aflevering van een kwartier uitgezonden van Rundfunk. In de serie zagen we hoe beste vrienden Erik (Yannick van de Velde) en Tim (Tom van Kalmthout) wisten te overleven op de middelbare school. Zo was er de leraar Duits Heydrich (Pierre Bokma) die niet helemaal goed was, een hakenkruis-molen op zijn bureau had en Joodse onderduikers in de kast. Leraar wiskunde Bartjan (Jochem Nooyen) had het zelf vooral zwaar: hij moest drugs innemen en tripte zo zwaar dat hij zijn ouders zag op de ouderavond. nadat hij in elkaar werd geslagen door een ouder. De serie eindigde op de tweede plek in de stemming van 3Lab, dus natuurlijk moest er een tweede seizoen komen.

Het tweede seizoen Rundfunk komt in 2016 en kent dan 10 afleveringen en die afleveringen duren dan ook nogeens langer dan in het eerste seizoen. Dat is dus voor iedereen een voldoende.

Update: Vanaf 24 oktober 2016 is seizoen 2 te zien bij NPO3

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven