web analytics

Rose d’Or voor Toast of London

image

De Engelse komedieserie Toast of London heeft de Rose d’Or gewonnen in de categorie sitcom. De prijs werd voor de 53ste keer uitgereikt en deze keer gebeurde dat in Berlijn.

In de serie Toast of London speelt Matt Barry bekend van The IT Crowd en House of Fools, Steven Toast een acteur van middelbare leeftijd die meer bezig is met zijn problemen in zijn leven dan het acteren. De serie keert volgend jaar terug voor het tweede seizoen.

De andere genomineerde was de komedie Yonderland, ook uit Engeland, waar een moeder is uitverkorene om het magische land Yonderland te redden van een boosaardige Negatus enig probleen is dat niemand weet wat de uitverkorene moet doen. De derde genomineerde serie was het Australische Please Like Me. In de eerste aflevering staat de wereld van Josh helemaal op zijn kop. Zijn vriendin Claire maakt het uit omdat hij homo is. Iets wat hij ontkent, maar als hij de knappe Geoffrey tegen komt kan hij zijn gevoelens niet ontkennen. Daarnaast doet zijn moeder ook nogeens een poging tot zelfmoord en zal hij een oogje op haar moeten houden.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven