Queen of the South krijgt vierde seizoen, Netflix met Nowhere Man en High Seas

Queen of the SouthDe misdaadserie Queen of the South krijgt een vierde seizoen van de zender USA. De serie is gebaseerd op het boek La Reina Del Sur en gaat over Teresa Mendozo, die op de vlucht is voor het Mexicaanse kartel. Ze komt terecht in de Verenigde Staten en wordt een eigen drugsbaas. In het derde seizoen blijkt dat het meer werk en opofferingen vergt dan gedacht om Queen te zijn. In Nederland zijn de eerste twee seizoenen uitgezonden door Fox.

Streamingdienst Netflix heeft twee internationale series bekend gemaakt. De eerste is Nowhere Man, de eerste Netflixserie in het Mandarijns. De serie wordt opgenomen in Taiwan en zal gaan over broederschap, Taiwanese gangsters en een gevangenisontsnapping.

De tweede serie is de Spaanse serie High Seas. Deze achtdelige mysterydrama speelt zich af in de jaren 40 en volgt een schip vol passagiers die Europa verlaten om in Zuid-Amerika een beter bestaan op te bouwen. Op het schip zitten twee zussen, Carolina (Alejandra Onieva) en Eva (Ivana Baquero) die erg van elkaar verschillen. Nicolás Sala (Jon Kortajarena) heeft zijn lot in de verkeerde handen gelegt en er is een mysterie: een passagier, die niet op een lijst staan en die niemand kan herinneren, wordt vermoord op de boot.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *