web analytics

Pure en Deep State krijgen tweede seizoen, Mozart in The Jungle stopt

Deep StateWGN heeft bekend gemaakt dat de misdaadserie Pure een tweede seizoen krijgt. De serie volgt Noah Funk (Ryan Robbins), een mennonieten-pastoor die undercover gaat bij de georganiseerde misdaad om zo het drugsprobleem in zijn gemeenschap op te lossen. Net als hij denkt dat hij gewonnen heeft komt hij terecht in een wereld van geweld, hebzucht en verraad.

De Fox-serie Deep State krijgt een tweede seizoen van acht afleveringen. De serie gaat over Max Easton (Mark Strong), een oud-spion die wordt weggeroepen van zijn nieuwe leven door George White (Alistair Petrie), het hoofd van het MI6/CIA team The Section. Hij weet Max te overtuigen om weer terug het veld in te gaan om de dood van zijn zoon Harry (Joe Dempsie) te wreken. Al snel komt hij terecht in een oorlog tussen geheime diensten en is het maar de vraag wie hij kan vertrouwen.In Nederland is de serie vanaf 12 april te zien bij Fox.

Amazon heeft bekend gemaakt dat de serie Mozart in the Jungle stopt na vier seizoenen. De serie ging over Hailey (Lola Kirke), een hobo-speler, die jbij het New York Symphony ging spelen dat ook een nieuwe dirigent kreeg, de nogal excentrieke Rodigro (Gael García Bernal). We kregen vier seizoenen lang een kijkje achter de schermen bij het orkest. In 2016 won de serie een Golden Globe voor beste komedieserie.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven