web analytics

Pretty Little Liars krijgt spin-off, Freeform met Besties, Siren krijgt tweede seizoen

FreeformDe zender Freeform heeft bekend gemaakt dat de serie Pretty Little Liars een spin-off krijgt: The Perfectionists. De serie telt tien afleveringen en speelt zich af in Beacon Heights, een perfecte stad waar drie studentenvrienden moeite hebben met de stress om een streber te zijn. Als de eerste moord wordt gepleegd verschuilen ze zich achter een geheim, leugen en alibi. In de serie spelen ook Sasha Pieterse en Janel Parrish mee als Alison en Mona. Andere acteurs zijn: Sofia Carson, Sydney Park, Eli Brown, Graeme Thomas King, Kelly Rutherford en Hayley Erin. De serie moet in 2019 verschijnen.

Ook heeft de zender de komedieserie Besties aangekondigd van de bedenker van Black-ish en Grown-ish. In de serie zal het gaan over vriendschap, identiteit, ras en klasse als twee beste vrienden elkaar gebruiken om door de moeilijkste uitdaging heen te komen: uitzoeken wie ze zijn en wie ze willen zijn.

De serie Siren krijgt een tweede seizoen van zestien afleveringen. De serie gaat over Bristol Cove, die volgens de legende een thuisplaats is voor zeemeerminnen. De mysterieuze Ryn ontdekt dat de legende waar is. Zij werkt samen met marinebioloog Ben en Maddie om uit te zoeken of er nog meer zijn. Visser Xander is ook op zoek naar de waarheid en Helen weet meer dan ze laat merken.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven