Power krijgt seizoen 6, HBO met The Undoing, Hulu met Little Fires Everywhere

HBODe Amerikaanse serie Power is net klaar met het filmen van het vijfde seizoen en de zender Starz heeft alvast bekend gemaakt dat er ook een zesde seizoen komt. Het vijfde seizoen start in Amerika op 1 juli. De serie gaat over James St. Patrick/Ghost die zijn best doet om zijn leven als drugsbaas achter zich te laten en zich in de elitekringen van New York te begeven.

De Amerikaanse zender HBO heeft de serie The Undoing aangekondigd. De serie is gebaseerd op het boek You Should Have Known (Nederlandse titel Je had het kunnen weten) van Jean Hanf Korelitz. De serie gaat over Grace Sachs (Nicole Kidman) die het leven leeft die ze wilde. Ze is een succesvolle therapeut die haar eerste boek gaat uitbrengen, een fantastische man en een zoon op een privéschool in New York. Maar voordat het boek uitkomt is haar leven minder perfect: een gewelddadige dood, een vermiste man en verschrikkelijke openbaringen. Na een publiek schandaal moet ze onder ogen zien dat ze haar eigen advies niet heeft opgevolgd en moet ze een nieuw leven creëren voor haar zoon en voor zichzelf.

Streamingdienst Hulu gaat de acht-delige serie Little Fires Everywhere uitzenden. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Celeste Ng (Nederlandse titel: Kleine brandjes overal). De serie zal gaan over hoe de levens van de perfecte Richardson familie en een moeder en dochter met elkaar verweven raken. Het verhaal gaat over hoe zwaar geheimen zijn, de aard van kunst en identiteit, moederschap en het gevaar in geloven dat regels volgen zorgt voor geen gevaar. Hoofdrollen in de serie zijn voor Reese Witherspoon en Kerry Washington.

Lees ook:

Redactie