web analytics

Pokerserie Bluf krijgt spin-off: All-in Kitchen

All-In KitchenDe Nederlandse dramaserie Bluf krijgt in het najaar van 2016 een spin-off in de vorm van de komische serie All-in Kitchen. Het eerste seizoen zal tien afleveringen tellen.

In de serie gaan de goede vrienden Tjé (Géza Weisz) en Hein (Javier Guzman) op zoek naar een nieuw doel, appartement en vrouw in hun leven. Als de broer van Hein, Philip, die de kostwinnaar was van de groep naar Amerika is vertrokken moeten ze nu zelf aan geld zien te komen. Maar de redding lijkt nabij als zakenman Bert (Kees Boot) hen vraag het restaurant van zijn vriend en vastgoedmagnaat Marcel (Dirk Zeelenberg) te redden.

De bedrijfsleider en dochter van Bert, Valerie (Kiki van Deursen) van restaurant Alwin’s Kitchen is niet heel blij met het plan van haar vader. Dan ontdekt ze dat het plan van haar vader is dat Tjé en Hein er zo’n zooitje van maken dat hij het restaurant spotgoedkoop kan overnemen. Daarmee komt ze voor een dillema te staan: trots opzij en de jonges helpen of achter haar vader staan? Als Tjé en Hein het echt niet weten vragen ze pokervriend Julian (Teun Kuilboer) om hulp te vragen, alleen is hij net zo blut en hoopt eigenlijk op een baantje in het restaurant. Maar dan krijgen ze een idee: de gasten mogen na afloop van hun diner pokeren om de rekening. Andere acteurs die meespelen zijn Lisa Zweerman en Manuel Broekman.

All-in Kitchen is in het najaar van 2016 te zien bij RTL5 en bij Videoland.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven